Tipy na dárky k Valentýnu

Valentýn je již za dveřmi, a pokud tento svátek slavíte, jistě se vám honí hlavou otázka; Co koupit své drahé polovičce? Možností je momentálně několik a jistě na vás vyskakují reklamy na každém kroku o tom, co je nejlepším dárkem. My jsme se tedy rozhodli primárně předat tipy na šperky, které udělají k Valentýnu radost.

 

Růžová

Růžová barva je nyní všude. Nehledě na to, že jeden z dominujících trendů roku 2024, o kterých jsme se mimochodem bavili v článku tady, jsou právě mašle, které se ladí právě do těch feminine barev. V naší nabídce tak najdete třeba pár šperků z kolekce Crystal, které jsou s růžovými zirkony. So cute and pretty!

 

.
.
.

 

Personalizované šperky

Další naší populární klasikou jsou právě personalizované šperky, které máme v opravdu hodně provedeních, takže si jistě vyberete. Případně mezi ty osobnější dárky patří také náhrdelník ve znamení horoskopu, který je vyloženě pro astro freaks.

 

.
.
.

 

Matching

Mohli jste u nás zaregistrovat speciální kolekci Soul, která obsahuje dva prsteny; černý a bílý. Je to ideální volbou pro páry, které chtějí mít univerzální minimalistický kousek symbolizující jejich spojení.

 

.
.

 

One size prsteny 

No a pokud si netroufáte trefit velikost obdarovaného, darujte jim one size prsten. Prsten, který má univerzální velikost, což znamená, že padne na jakýkoli prst a komukoli. 

.
.
.

 

Ať už dárek pořizovat budete, či ne, rozhodně nezapomeňte své milované polovičce říct to, jak moc pro vás znamená. Reklamy nás tlačí do dělání velkých gest, které vidíme v romantických komediích, ale ne vše musí být o těch gestech velkých. Někdy zkrátka stačí jen natrhaná kytička ze zahrady, či krásně strávený čas spolu. Mějte krásného Valentýna.

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz