Šperky a jarní trendy

Jaro nám už klepe na dveře, a i když jsme si ukazovali trendy na rok 2024, ráda bych Vám tady dnes hodila nějaké inspo na šperky, které nosit na jaře.

Netradiční tvary

Asymetrické, velké, netypické... Tohle jsou popisné slova šperků, které můžete vytáhnout v jarních měsících. U těchto šperků je jen zapotřebí klást větší důraz na umístění na ruce, aby vám během nošení nepřekážel. Tudíž, pokud máte v merku nějaký opravdu velký netradiční prsten, směřujte jeho umístění spíše na ukazováček, než malíček.

 1_12

zdroj: pinterest.com

 

Feminine vzory

Jelikož celý rok 2024 je takový takeover žen, již teď si můžete všude všimnout vzorů, jako jsou srdíčka, kytičky, mašle, apod. A u šperků tomu není jinak. Zkrátka se nebojte letos i na jaře ukázat svou ženskost.

2_12 

zdroj: pinterest.com

 

Šperky s písmeny

Trendem budou také šperky s písmeny. My jich máme v nabídce hned několik, takže se nezapomeňte na naše varianty podívat!

3_6

zdroj: pinterest.com

 

Zlatá x černá

No a jako poslední si dnes ukážeme kombinaci zlaté a černé. Jak všichni jistě víme, vintage styl se stále vrací do popředí a umisťuje se na vysokých příčkách trendů, proto zde nemohla tato barevná kombinace chybět. 

4_4

zdroj: pinterest.com

 

A jaký je váš nejoblíbenější trend? Dejte nám vědět, třeba na Instagramu!

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz