Šperky pro každodenní nošení; Jak najít pohodlné kousky?

Často vám tady ukazujeme tipy na šperky k různým příležitostem. Dnes ale uděláme výjímku. Dnes si totiž ukážeme šperky, které jsou ideální pro každodenní nošení. Zkrátka ty, které si na sebe dáte každé ráno, bez ohledu na roční období, či denní náplň.

 Nejdříve si řekneme, podle čeho se řídit při výběru takových šperků. 

~ Pohodlí - šperk musí být pohodlný, což znamená, že o něm při nošení nebudete pomalu ani vědět. Nesmí vás nikde tlačit, či naopak vám nesmí při pohybu padat. To vám totiž hodně pravděpodobně nošení šperku zprotiví, a už si ho na sebe nikdy více nevezmete.

~ Velikost - k předešlému bodu se tedy pojí i velikost šperků. Obzvlášť prstenů, které musíme objednávat podle velikosti daného prstu, na kterém plánujeme šperk nosit. Kompletní guide, jak změřit velikost prstu a jak tak objednat správnou velikost prstenu najdeš v článku tady. A pokud byste potřebovali spíše vizuální ukázku, přikládáme také odkaz na video zde.

~ Barva kovu - tady se jedná primárně o volbu, zda se typologicky k vám více hodí stříbro, či zlato. To poznáte jednoduše podle zbarvení pleti, vlasů a očí. Ale ve zkratce k teplejším odstínům se hodí více zlatá a k studenějším typům stříbrná. Jistě to ale brzy rozvineme v nějakém článku. 

~ Styl - a jako poslední je také fajn si určit svůj styl. Zda máte radši extravagantnější kousky, či jste spíše minimalista. Například můj výběr šperků je minimalistický, ráda k tomu ovšem každý den vyberu nějaký kontrastnější prvek, třeba prsten a náhrdelník se zirkony.

 No a následně, pokud si tyto body ujasníme, můžeme vybírat! Níže tedy vkládám výběr pomyslných setů šperků podle barvy kovu, které jsou za nás ideálními kousky pro každodenní nošení.


Pro milovníky zlata
 

 

.
.
.
.
.
.


Pro milovníky stříbra
 

 

.
.
.
.
.
.

 

 Pro více inspa nás určitě nezapomeňte sledovat na našem Instagramu a TikToku a my se budeme těšit zase příští středu!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz