Tipy, co ulovit ve výprodeji

Pokud nás sledujete na Instagramu, či TikToku, jistě jste si všimli, že na našem webu od 15.-21.1.2024 probíhá výprodej na veškerý sortiment. Tak si pojďme ukázat pár šperků, které byste si měli v tomto týdnu pořídit, protože se často do slev nezahrnují!

Stříbrný prsten s drobnými zirkony

Jeden z těch zajímavějších kousků je právě tento prsten z chirurgické oceli, který naleznete na webu jak v stříbrné, tak také ve zlaté variantě. Je o něco výraznější, proto se může právě ideálně hodit třeba na ples, a nebo pro jakoukoli situaci, kdy chcete mít na sobě něco speciálnějšího.

 

.
.

 

Náhrdelník s přívěskem medvídka

Tento náhrdelník patří rozhodně mezi ty roztomilejší kousky. Ideálním doplňkem k jarnímu outfitu při cestě do kavárny, třeba s knížkou, nebo kamarádkou na pravidelný životní update.

 

.
.
.

 

Personalizované šperky

Jelikož se nám blíží Valentýn, můžete tuto příležitost pojmout i k nákupu dárku pro svou drahou polovičku. A personaliované šperky jsou tou správnou volbou! 

 

.
.
.

 

One sized prsteny

U dárků ještě chvíli zůstaneme, jelikož ať už je to dárek pro někoho blízkého, či od sebe pro sebe, při nákupu prstenů z one sized kolekce se nemusíte bát, že netrefíte velikost. Prsten je uzpůsoben k tomu, aby se přizpůsobil velikosti prstu, což dělá nákup podstatně jednodušší.

 

.
.
.

 

 

Hodinky

I když tento produkt úplně nespadá mezi šperky, rozhodně se ale často ve slevách neukazuje. Hodinky jsou totiž opět v módě a z naší nabídky barevných provedení si rozhodně vyberete ty své. 
Tip: Koupit můžete ciferník a řemínek zvlášť, abyste si mohli vybrat barevnou kombinaci, která sedne vašemu stylu. A co takhle rovnou řemínky dva?

 

.
.
.

 

Kolekce Crystal

Vyšperkujte se na ples, či třeba rovnou svatební sezónu. Nedávno jsme do kolekce přidali taky pár nových kousků, hlavně ve stříbrné variantě, které si rozhodně zaslouží pozornost. 

 

.
.
.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz