Nové sety jsou tady!

Do franco bene rodiny šperků jsme přivítali několik novinek. A jelikož sklízí spoustu úspěchů, udělali jsme z nich i nové sety, abyste si vybrané šperky nemuseli kupovat zvlášť a zjednodušilo vám to kombinování, o kterém si můžete přečíst v tomto článku.

 

LOVE IS IN THE AIR

Blíží se nám Máj, lásky čas. Co takhle k této příležitosti sáhnout po srdíčkovém setu? Nečekejte ale žádný kýč, či něco výrazného. Tento set je nenápadný, minimalistický, ale nese v sobě něco hezkého, obzvlášť, když je darován s láskou. 

 

.
.
.

 

 

Pokud ale nejste úplně fanouškem třeba přívěšků, máme pro vás ještě o něco jednodušší sety!

 

 

KNOCK KNOCK, KDO JE TAM?
TADY BLÍŽÍCÍ SE FESTIVALOVÁ SEZÓNA!

Ano, je to až k neuvěření, ale do festivalové sezóny nám zbývá nějakých 60 dní... what?! Vzhledem k tomu, jak ten čas letí, bychom doporučovali už si tak nějak minimálně v hlavě dávat dokupy nejen své plány na léto, ale taky případné festivalové outfity. No a co by to bylo za festivalový outfit bez doplňků?

 

.
.
.

 

 

Chystáme jednu novinku, na které zatím stále pracujeme a rozhodně bude nutností do dlouhých slunných dnů. Zatím si ale můžete vybrat z nějakých našich setů, které jsou ideální také svou praktičností. Matching šperky v jedné krabičce, kterou si můžete s sebou vzít kamkoli.

 

 

BARVY A PERLY

Chcete se sladit se sluníčkem! Tak sledujte, protože tyhle sety jsou přesně pro vás! Veselé, neobyčejné... zkrátka doslova křičí; pozitivní nálada. 

.
.
.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz