Modelky pro franco bene wanted!

Pro náš web a Instagram hledáme nové tváře, které by s námi nafotily fotky k novým produktům. Baví vás focení, chcete být vidět na našich sítích a odejít s našimi šperky zdarma? Tak rozhodně čtěte dále, protože to můžete být právě vy!

1_15

 

Nezáleží nám na výšce, váze, ani barvě vlasů. Hledáme zkrátka slečny, které se nestydí před objektivem a mají chuť a čas strávit s námi den v ateliéru, který se nachází v Holešovicích.

Spolupráce je na barter bázi, což znamená, že po nafocení dostanete několik šperků, které jsou skvělým doplňkem k super outfitům, když už se nám blíží to léto a všichni zase plánujeme, co na sebe. To ovšem není vše! Dostanete samozřejmě také všechny materiály v podobě profesionálních fotek, které se vám mohou hodit do vašeho portfolia, a materiálů z backstage. 

2_15

 

Suma sumárum: 

  • Focení bude probíhat v měsících  duben - květen v ateliéru Praha - Holešovice
  • Barter spolupráce - odměnou jsou šperky, profesionální fotky a materiály z backstage

 

 Pokud se tedy chcete stát další franco bene modelkou, neváhejte nám zaslat své portfolio a něco o sobě na e-mail nicole@francobene.cz. Následně se vám ozve naše skvělá Nicole a předá vám více informací, či zodpoví vaše případné dotazy spojené s focením. My se budeme moc těšit!

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz