Nová kolekce; sluneční brýle

Ledové kávy, sukně, drinky, pláž... s přicházejícím sluníčkem se už všichni vidíme v letních měsících. A pokud nenosíte sluneční brýle celoročně, což byste pro ochranu očí měli, právě nastal váš čas. Protože sluníčko svítí a je čas nových brýlí! (Tenhle rým jsem vymyslela teď, haha)

Zvířecí motiv

Leopard, zebra, had.. nejen tyto motivy zažívají momentálně velký boom, obzvlášť tedy ten leopard. My máme pro vás rovnou dva tvary brýlí v této variantě, protože tohle je zkrátka must have na letošní sezónu.

 

.
.
.

 

Hrany

Čím výraznější, tím lepší. To je definice těchto hranatých brýlí, které jsou větší, ale dokážou podtrhnout celý look. Pozor ale na správný tvar obličeje, jelikož tento tvar nemusí zkrátka padnout každému. Téma "jaké tvary brýlí nosit s jakým typem obličeje" jsme do hloubky rozebírali v tomto článku, tak si ho určitě nezapomeňte přečíst!

.
.
.

 

Nestárnoucí klasika

To jsou jednoznačně pilotky. Jsou na trhu už dosti dlouho a v žebříčku popularity rozhodně neklesají. Nosí je každá věková kategorie, takže ať už jste Gen Z, nebo Mileniál, těmito brýlemi nešlápnete vedle. A jelikož se vám budou hodit i k festivalovým outfitům, přidali jsme barvičky!

.
.
.

 

Vintage

Zvonáče, mohutné šperky, džísky... Kdo aspoň trochu sleduje dění ve světě trendů, tak ví, že retro věci se stále vrací. Nemohli jsme tak opomenout ani tuto sekci a přinášíme sluneční brýle s retro nádechem, kterými oživíte každý outfit. 

.
.
.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz