Další březnové novinky!

Nezastavujeme! Jelikož těch novinek, které na našem e-shopu přibyly, je rozhodně víc, než jsme si ukazovali v tomto článku. Proto dnes vypíchneme pár dalších, jelikož je dnes první jarní den, což si říká o obnovu své šperkovnice!

 

BLINK BLINK

Pokud máte rádi zirkony, máme pro vás dobrou zprávu! Rozšířili jsme nabídku třpytivých šperků. Vybrat si můžete ve stříbrné i zlaté variantě. 

 

.
.
.

 

NÁRAMKY

Rozšířili jsme také nabídku náramků. Zároveň jsme je obohatili o nový styl s různými přívěšky, které mohou vyjadřovat vaši osobnost, či pouze obohatit váš look.

 

.
.
.

 

STYL LARIAT

Nedávno jsme pro vás vytvořili guide, kde se naučíte kombinovat šperk podle výstřihu. Šperky typu lariat byly hodněkrát zmiňované a proto jsme se rozhodly tyto šperky přidat také do naší nabídky. Ideálně padne třeba k výstřihu typu Boat neck, ale jestli si chcete guide prohlédnout celý, přečtěte si tento článek.

 

.
.

 

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

No a jako poslední si ukážeme nějaké ty minimalistické šperky, které jsou díky své univerzálnosti ideální ke kombinování.

 

.
.
.

 

Doufáme, že jsme vám předali slušnou dávku inspirace. Nezapomeňte nás označovat na Instagramu a pro veškeré tipy a inspiraci čtěte náš blog. A my se na vás budeme těšit zase příští středu u dalšího článku!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz