Březnové novinky na webu

Máme tady nový měsíc a to znamená jediné. Spoustu novinek na e-shopu Franco bene! Dnes si tedy pár z vybraných ukážeme, jelikož vzhledem k plánu na následující dny se vám jistě vyplatí mít přehled o produktech! Ale více prozradit nemůžu...

 

Sochařský minimalismus

Pokud čtete pravidelně náš blog, jistě jste si všimli, že jsme v tomto článku rozebírali trendy na rok 2024. No a jeden z těch trendů byl právě takzvaný Sochařský minimalismus. Proto jsme do naší nabídky přidali pár atypických šperků, které dodají vaší šperkovnici unikátnost a originalitu.

.
.
.

 

LOVE LOVE LOVE

Jedním z aktuálně populárních tvarů je srdíčko. A jelikož my srdíčka naprosto milujeme, najdete u nás aktuálně náušnice, náhrdelník a dokonce i náramek. To abyste to měli krásně do setu k nějakému cute outfitu.  

.
.
.

 

Perly

Šperky s perlami jsou stále jedním z nejprodávanějších kousků u nás. Proto jsme portfolio v nabídce rozšířili o další kousky, takže milovníci perel nabíhejte na náš e-shop!  

.
.
.

 

Combo

V dnešní době má málo kdo z nás čas. Častokrát nemáme čas ani sami na sebe, natož abychom měli čas přemýšlet nad tím, jaké šperky se k sobě hodí a které ne. Proto se navrhly další dvojité náhrdelníky, které vám ušetří především čas a jistě vám udělají radost.

.
.
.

 

Tak co? Jaké novinky vám padly do oka? Vyfoťte, jak vám šperky od Franco bene zkrášlují dny a nezapomeňte označit náš Instagram účet - @francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz