Náhrdelníky pro každý výstřih

Jednou z nejsložitějších částí plánovaní outfitů a hledání vhodných šperků je zjistit, jaké náhrdelníky budou vypadat nejlépe s různými výstřihy. Nemluvě o nalezení správného výstřihu pro váš typ postavy a druh akce, které se zúčastníte. Proto si dnes ukážeme pár tipů, jak kombinovat různé tvary šperků a výstřihů.

V - Neck

Jeden z těch odvážnějších, ale zároveň elegantních a sexy. Véčkový výstřih (známe také pod názvem véčko) je sám o sobě velice krásný a lichotivý, rozhodující věcí je ale vybrat si náhrdelník, který buď V tvar doplňuje, nebo vypadá jako součást V, tudíž choker náhrdelníky nebo ozdobné límcové náhrdelníky fungují skvěle, stejně jako klasické možnosti přívěsků na řetízku.

 

.
.
.

 

Crew neck

Zřejmě nejčastější typ výstřihu. Setkáte se s ním u triček, mikin bez kapuce, tílek apod. A protože je tak častý, kombinovat k němu šperky je na prosto jednoduché. K tomuto výstřihu se perfektně hodí třeba statement šperky, což jsou ty elegantnější a speciálnější. Pokud ovšem nemáte zrovna náladu na to, vyčnívat z davu, vyberte si jakýkoli řetízek s přívěškem, který bude dostatečně dlouhý na to, aby se vystavil na top, či mikinu. 

 

.
.
.

 

High neck

Neboli, jak ho známe u nás, rolák. Topy s vysokým výstřihem se vnímají za hlavně elegantní kousky oblečení, nebo třeba do kanceláře. Častokrát ovšem bývají jednobarevné a to může působit až monotónně, což si doslova říká o to, že se musí doplnit o nějaký ten šperk. Tady naštěstí existuje jedno jediné pravidlo; náhrdelník musí být na topu. Takže s rolákem jistě nebude fungovat třeba choker, ovšem dále se fantazii meze nekladou. Tady se můžou kombinovat styly, kovy, zkrátka můžete experimentovat se svou náladou a stylem.

 

.
.
.

 

Boat neck

Známe také jako lodní výstřih, což je široký výstřih,který probíhá vodorovně, vpředu a vzadu, téměř k ramenním bodům, přes klíční kost. Tenhle je tak trochu oříšek, jelikož přirozeně podtrhuje primárně vaše ramena, takže se k tomu musí vybrat vhodný náhrdelník, který tento tok nevyruší. Tady bychom doporučovali sáhnout po chokeru, či náhrdelník stylu Lariat, či zkrátka kratších náhrdelnících.

 

.
.
.

 

To je pro dnešek vše. Doufáme, že se vám článek líbil! Můžete se těšit na část dva, kde nás budou čekat další typy výstřihů, jelikož vše jsme do jednoho článku nacpat nechtěli. Mějte krásný den a já se budu těšit opět příští týden!

Teri, francobene.cz



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz