Celebrity a šperky; Jak to kdo nosí?

I když možná nechceme, podvědomě se necháváme ovlivnit lidmi, ke kterým nějakým způsobem vzhlížíme, či sledujeme. A těmi lidmi jsou většinou právě celebrity. Pojďme si tak tady hodit menší inspo článek, kde si ukážeme, co se v tomto (některým námi vzdáleném) světě momentálně nosí. 

 

Hailey Bieber

Hailey je teda gold girlie a můžeme na ni nejčastěji vidět náušnice kruhové. Při běžném nošení nosí jemné a menší velikosti, ovšem na focení, nebo speciální příležitosti sáhne po těch mohutnějších. Obecně i v líčení dává Hailey na přirozenost a jednoduchost, která ji sluší nejvíce.

2_14 

 Zdroj: instagram.com/haileybieber

 

Emily Ratajkowski

Emily obecně šperky moc nenosí. Střídá zlato se stříbrem a nejčastěji na ni uvidíte náušnice. Nemohli jsme ovšem opomenout moment, který obletěl celý internet. Z jednoho snubního prstene jsou nyní dva rozvodové. Takže celou dobu minimalistická girlie teď na ruce nosí dva velké kameny. Je snad momentálně něco více ikonického?

1_14 

Zdroj: instagram.com/emrata

 

Kim Kardashian

O něco více extra. Kim Kardashian rozhodně na jednoduchosti nedbá, obzvlášť tedy ne u tohoto looku, který vypadá naprosto skvěle. Nejvýraznějším doplňkem tam jsou samozřejmě šperky, které se třpytí na několik metrů daleko a dává to celému outfitu ten pořádný spice. Zkrátka nám to ukazuje, jak moc dokáže udělat ten správně zvolený náhrdelník. 

3_7 

Zdroj: instagram.com/kimkardashian

 

Suede Brooks

Suede je taková trochu crazy holčina, já její energii totálně zbožňuju. Její persona se následně odráží také samozřejmě do šperků a oblíkání. Vždy většinou vypadá nějak extra, střídá, stejně jako Emily, stříbro se zlatem. Nedávno svůj look obzvláštnila třeba těmito cute náušnicemi ve tvaru mušlí. Nedávno oblékla třeba také perly, nebo mohutnější nášnice v ikonické siluetě Bottegy Venety.

4_5 

 Zdroj: instagram.com/suedebrooks

 

Doufám, že jsme vám předali aspoň trochu inspirace a příště si posvítíme na náš CZ & SK rybníček. Mějte se moc krásně a užívejte si prvních teplých dnů!

 

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz