Více náhrdelníků pro každý výstřih

V posledním článku jsme se bavili o různých typů výstřihů a kombinování těch správných náhrdelníků. No a jelikož se nám to všechno do toho předešlého nevešlo, dnes si ukážeme ten zbytek, takže jestli se chcete dozvědět, jak kombinovat další náhrdelníky k různým typům výstřihů, čtěte dál!

 

"Queens Anne" neck

U tohoto typu výstřihů budete mít tendenci přeskočit nošení náhrdelníku, což úplně nedoporučuji. Ideální je zvolit šperk, který bude sedět přímo uprostřed výstřihu a bude jím lemován. Skvěle bude fungovat třeba náhrdelník s přívěškem, či celkově šperk s kamínky. Náhrdelník typu Lariat je také skvělou volbou.

 

.
.
.

 

Square neck

Tohle je jeden z těch všestrannějších typů výstřihů, trik je tak ve výběru správné délky náhrdelníku. Například límcové náhrdelníky fungují dobře, často lépe než chokery, přestože mají obecně podobný design.

 

.
.
.

 

Deep Scoop neck

Aneb hluboký kulatý výstřih je rozhodně ten z těch odvážnějších, avšak se vlastně řídí v podstatě stejným pravidlem jako čtvercový výstřih, délka je zde nejdůležitějším faktorem. Následně si už jen hrajete s detaily. Náhrdelník s přívěškem více na výstřih upozorňuje, za to výraznější a kratší náhrdelník zdůrazňuje krk a ramena.

 

.
.
.

 

Keyhole neckline

Poměrně formální propracovaný typ výstřihu. Vhodnou volbou tak bude opět náhrdelník typu Lariat, nebo choker. Můžete si zde také hrát s "kruhovým otvorem" a umístěním šperku.

 

.
.
.

 

No a nyní máme tuhle výstřihovou edici komplet! Teď už se jen nebojte použít svou fantazii a zkrášlujte své outfity vhodnými šperky, protože i tento malý detail vám může pomoci cítit se lépe a sebevědoměji.

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz