Tipy na dárek; naše personalizované šperky

Sice si momentálně užíváme podzim plnými doušky, někteří z nás si už tvoří seznamy dárků pro všechny členy rodiny k Vánocům. Pokud jste ve stresu- nebojte. Nejste v tom sami. Všichni si lámeme hlavu nad dárky několik týdnů dopředu, jelikož chceme, aby dárek udělal opravdu radost. Dnes bych vám chtěla představit pár tipů z naší dílny, které potěší. 

 

 Šperky s písmenem

Univerzální šperk s písmenem, které nemusí nutně odkazovat na jméno obdarovaného. Šperk je vyroben z nerezové oceli, tudíž je hypoalergenní. Nabízíme několik typů, například perličkový náhrdelník s písmenem. A pokud obdarovaný má rád, když se věci třpytí, zaručeně je potěší náhrdelník s písmenem zdobeným

 

1_7

 

V případě, že by byl náhrdelník málo, můžete se podívat také na matching náušnice, které jsou zdobené zirkony a skvěle doplní look. 

 

Náhrdelník se znamením zvěrokruhu

Vsadím se, že máte v okolí minimálně jednoho člověka zapáleného do astrologie a horoskopů. A i na takové myslíme! Náhrdelník se znamením zvěrokruhu nabízíme jak ve stříbrné, tak zlaté variantě. Oba typy jsou vyrobeny opět z chirurgické oceli. Náhrdelník je decentní, ale přesto přinese spoustu radosti.

 

2_7

 

Potěšte své blízké s dárkem od srdce. Nezapomeňte se podívat na naši kompletní nabídku tady.

 

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz