Naše nejprodávanější prsteny

Barevné, zlaté, s kamínky, nepravidelné... v naší nabídce najdete opravdu hodně typů prstenů. Pojďte se společně s námi podívat, které si našly cestu k Vašemu srdíčku nejčastěji.

Dnes bych Vám ráda představila pár našich nejoblíbenějších prstýnků, které Vám nesmí ve Vaší šperkovnici chybět!

~ Veškeré odkazy na produkty jsou pod fotkami!

 

Prsten se zirkony

Trošku více extravagantnější kousek s drobnými zirkony. Tento prsten je vyroben z nerezové oceli a je pozlacen 18k zlatem, proto Vám bude dělat, stejně jako většina našich šperků, radost dlouhou dobu. Momentálně jsme jej doskladnili a najdete ho tak ve všech 3 velikostech skladem. 

Za mě je určitě skvělý na ukazováček, či prsteníček!

 

 3_1

 

Crystal prsten 

Tenhle prsten zažívá totální boom. A my se tomu ani nedivíme. Padne jako ulitý lidem, kteří milují extravagantnější šperky a když se "bliští". Nabízíme ho také v několika barvách a ve zlatém i stříbrném provedení, takže na své si přijde zkrátka každý. 

Padne jako ulitý na každičký prst. Pokud máte ovšem strach z velikosti, ale i přes to chcete mít kamínkový prstýnek, one size prsteny jsou skvělou volbou!

 

1_1

 

Black & white soul

Pro ty, kterým se líbí zajímavé prsteny, ale zároveň milují minimalismus. Vypadá decentně, lehoučce a zároveň vyčnívá, díky černému, nebo bílému kamennému detailu. Je ideální na formálnější akce. 

 

4

  

Double prsten

Pokud ale raději uvítáte čistý minimalismus, this is the way. Krásný dvojitý prstýnek ve zlaté barvě bude vypadat dobře zkrátka na každém. A hlavně dva prsteny za cenu jednoho. 

 

2_1

 

Tohle bude z našich prstenových oblíbenců vše. Abychom si ale tohle téma více doplnili, můžete se těšit na článek opět příští středu, kde se pobavíme o vybrání správné velikosti prstýnku. Tak si tenhle den zapiště do kalendáře, a já se na Vás budu těšit příští středu!

Teri, francobene.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz