Naše nejprodávanější náhrdelníky

Nedávno jsme si představili Naše nejprodávanější prsteny. My jsme zase o něco k Vánocům blíž, proto si dneska ukážeme další produkt z našeho sortimentu, respektive ty nejoblíbenější. 

 

Náhrdelník se zdobeným písmenem

kód: 1163

Tento náhrdelník nabízíme jak ve stříbrné, tak ve zlaté variantě. Stavebním kamenem tohoto šperku je chirurgická ocel. Dominantou je ovšem přívěšek se zirkony zdobeným písmenem, které si sami zvolíte. Díky tomu je to ideální dárek s osobnější myšlenkou. Je jen na vás co bude písmeno symbolizovat.

 

 1_9

 

 A pokud by se Vám líbí tento nápad, ale chtěli byste spíše decentnější provedení, koukněte na Náhrdelník s písmenem.

 

Náhrdelník se znamením zvěrokruhu 

kód: 2047

Žijeme v době, kdy je astrologie všude kolem nás. Proto vám představujeme náhrdelník, který vám umožňuje vyjádřit svou osobnost a pouto se svým astrologickým znamením, které vám bylo dáno hvězdami. Opět v nabídce ve zlatém i stříbrném provedení. Ideální dárek pro astro-nadšence! 

 

2_7

 

Náhrdelník s uzlíkem

kód: 959

Máme také něco pro minimalisty! Tento náhrdelník je z chirurgické oceli a je následně pozlacen 14k zlatem. Je opravdu decentní a vhodný pro každodenní nošení.

 

Dvoubarevný kuličkový náhrdelník

kód: 1393

No a pro ty více odvážnější tady máme tohle super kombo. Je z kolekce Two sides, ve které najdete více šperků na tento způsob, který si hodně z vás oblíbilo.

 

 2_9

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz