Kolekce Crystal

Blíží se nám plesová sezóna a my, ženy, už pečlivě vybíráme šaty, které si oblékneme. Ale abychom pořádně zazářily, potřebujeme k tomu také šperky, díky kterým budeme moci vystoupit z davu. A abyste nemuseli přemýšlet nad tím, jaké šperky jsou ideální na ples, či jiné speciální okamžiky, představujeme vám tu nejzářivější kolekci jménem Crystal


Nabídka šperků

V nabídce najdete vše, co můžete potřebovat. Od prstýnků až po náušnice. Jsou ideální na speciální události, ale také pro lidi, kteří se chtějí cítit vyjímečně každičký den. Jak už jsme již zmínili, tato kolekce je naše nejtřpytivější, jelikož jsou specifické svým ozdobením kamínky ze zirkonů. 

.
.
.

 

Nezapomněli jsme ani na barvy..

Jelikož myslíme i na veselejší typy, nechybí ani barevná provedení, které můžete kombinovat s minimalistickými kousky a vystoupit tak z davu. Kousky jsou celkově ideální jako elegantní dárek, který potěší každého.

 

.
.
.

Fantazii se meze nekladou

Untitled design-5

No a kombinování? To už je na vás! Máme v nabídce spoustu barevných variant, ať už ve zlatém, nebo stříbrném provedení, takže na své si přijde opravdu každý. Šperky jsou jako vždy z chirurgické oceli, takže jsou hypoalergenní. A to se rovná ideálnímu dárku pro každého!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz