Girly tipy na dárky

Vánoce se nám blíží nebezpečně rychle a my všichni žhavíme poznámky a google s "nejlepší dárek pro holky" ve vyhledávači. Tak se na chvíli zastavte a v klidu se posaďte, jelikož vám teď ukážeme pár tipů na dárky, které udělají radost každé ženě. A tím není nic jiného, než šperky!

Personalizované šperky 

Hned pro začátek musíme vypíchnout náhrdelníky s písmenem, které u vás sklízí úspěch. Vybrat si můžete z několika variant, jak z ozdobených, tak i z těch minimalistických. Fantazii se meze nekladou, písmenu může symbolizovat jméno obdarovaného, ale může to být také skvělý dárek pro besties, jejichž jména si budou nosit navzájem.

.
.
.

 

Astro freaks

Na milovníky astrologie jsme mysleli také, proto náhrdelník se znamením horoskopu bude ideálním dárkem pro holky, které dokážou uhádnout tvé znamení zvěrokruhu už ve dveřích. V nabídce máme všech 12 variant.

Kolekce Crystal

Každá holka se chce někdy cítit aspoň trochu extra. A od toho tu je celá kolekce Crystal, která pomůže zazářit každému! Variant je více než dost, takže se nebojte, že by jste šlápli vedle.

.
.
.

Besties

Dárků pro nejlepší kamarádky může být několik. Nejhezčí jsou ale ty matching. Vyberte pro vás s kamarádkou šperk, který budete nosit obě a ztvrdíte tak symbolicky své přátelství. Například můžete prstýnek s kamínkem koupit ve dvou různých barvách; v oblíbené barvě kamarádky a v té vaší.

Hodinky

Každý máme kolem sebe minimálně jednoho člověka, který i kdyby měl hodiny doma na všech stěnách, ani tak by nikdy nepřišel včas. Ani tihle lidi to ale nemají jednoduché, proto jim to pojďme ulehčit darováním hodinek. Vybrat si můžete z více barevných variant a přikoupit také řemínek navíc, aby mohly vždy ladit k outfitu.

.
.
.

Vouchery

No a pokud si nejste v ničem jistí, nebojte se, myslíme i na tyto případy. Darováním dárkového voucheru můžete udělat radost obdarovanému, který si vybere produkty podle svého gusta a předejdete riziku procesu vracení dárku.

.
.
.

 

Doufáme, že jsme vám předali pár super tipů, co pořídit holce pod stromek. Nezapomeňte ale, že Vánoce nejsou pouze o dárcích. Jsou primárně o stráveném čase s rodinou a těmi nejbližšími. Tohle žádný dárek nenahradí. Upečte si cukroví, pusťte si filmové klasiky s horkou čokoládou, běžte stavět sněhuláka, zkrátka si užívejte každý moment, kdy jste spolu v tomto krásném čase. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz