Inspirace; Náušnice na ples

Je tady zima a s ní nám již klepe na dveře plesová sezóna. Ti organizovanější již své outfity vymyšlené mají a někteří se pokouší o načerpání inspirace. Protože přece každá chceme vypadat vždy nejlépe. Proto vám dnes ukážu pár tipů na náušnice vhodné do plesové sezóny, kterými jistě zazáříte a nešlápnete vedle. 

 

Stříbrné náušnice

Nejdříve si ukážeme šperky pro typy, kterým sedí stříbrná. Pravděpodobně vám sluší stříbro, pokud máte studenější tón pleti. Hůře se opalujete a celkově jste typově taková Sněhurka. Samozřejmě záleží na spoustu aspektech zároveň, jako třeba barvy ve vašem šatníku, barva očí apod. Proto tohle berte prosím jako takové nejjednodušší vodítko, ale ne pravidlo.

Podlouhlé náušnice Crystal

Tyto náušnice jsou pro plesovou sezónu jako stvořené. Nabízíme je ve 3 barevných provedeních, vždy ale se stříbrným základem. Jsou ozdobeny barevnými zirkony, které na světle odráží světlo. Slušet budou jistě komukoli a padnou k jakýmkoli šatům. Zkrátka s nimi nešlápnete vedle.

 

 

.
.
.

Náušnice s písmenem

U zirkonů ještě chvíli zůstaneme,  a to kvůli našim náušnicím s písmenem. Patří k řadě personalizovaných náušnic, což znamená, že si je můžete objednat s jakýmkoli písmenem z abecedy. Fantazii se meze nekladou, a tak může písmeno symbolizovat vaše, a nebo jméno vaší drahé polovičky. 
V nabídce je máme také ve zlatém provedení.

 

.

Zkroucené náušnice

No a pokud přece jenom nejste fanouškem ničeho extravagantnějšího, ale přesto si nechcete vzít obyčejné náušnice, které nosíte každý den, jednou z ideálních voleb můžou být právě zkroucené náušnice. Neobsahují žádné zirkony, avšak zaujmou svým neobvyklým tvarem a strukturou.

 

.

Zlaté náušnice

Pokud máte teplejší tóny pleti, lépe se opalujete a nebo máte teplejší barvu vlasů, pravděpodobně vám bude slušet právě zlatá. Jak již jsem ale zmiňovala, je to pouze jeden z ukazatelů, vybírejte podle toho, v čem se cítíte nejlépe.

Diamond náušnice

Začneme kolekcí, kterou jsme si nedávno představovali v článku. Po kolekci Crystal je to totiž ta nejvíce třpytivá. Tyhle náušnice jsou ovšem zároveň minimalistické svou malou velikostí. Můžete je tak využít samostatně, nebo pokud máte v uchu více piercingů, může posloužit i jako "vedlejší" doplněk.

 

.

Zahnuté náušnice

Pro ty více odvážné tady taky něco máme, protože tyhle náušnice patří mezi ty speciálnější. Nejlépe padnou k nějakým tmavším večerním šatům z hedvábí.

 

.
.

Kulaté Crystal náušnice

No a nakonec nemůžeme opět opomenout naši kolekci Crystal, kde jsi ve zlatém provedení můžete pořídit třeba tyto kulaté krásky. Jsou ve více barevných variantách, takže zkombinujete opravdu s jakýmkoli plesovým outfitem.

 

.
.
.

No a pokud vám stále nic nepadlo do oka, koukněte na naši kompletní nabídku náušnic a šperků, protože první plesy již klepou na dveře a kdo je připraven, není překvapen!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz