Naše dustbagy a jejich využití

Pokud nás pečlivě sledujete na TikToku, či Instagramu, mohli jste si povšimnout videí o našem dustbagu. A proč o něm píšeme i článek? No protože stojí pouze 1,- a zároveň jsou vyrobeny z certifikované GOTS bavlny. 

Co to ta GOTS bavlna je?

GOTS (zkratka pro Global Organic Textile Standard) je nejpřísnější certifikace pro textílie vyrobené z organických textilních vláken. Tato certifikace kontroluje celý výrobní proces od sklizně bavlny, tkaní vláken, až po výrobu finálního produktu, včetně jejich exportu. Bavlna se tak pěstuje bez použití hnojiv a pesticidů, a proto je lepší pro životní prostředí a pro samotné pěstitele.

Jak tento dustbag získám?

Naprosto jednoduše. Stačí když si v košíku následně zakliknete možnost ekologického balení. Tím vám šperk doručíme v dustbagu, místo naší klasické krabičky. 

.

Na co můžu následně dustbag využít?

Variant je tam nespočet! Tak si pár z nich pojďme vyjmenovat.

~ DO FITKA
Cvičení se šperky není zrovna pohodlné, zároveň riskujete potencionálního poškození šperku. Od toho tady bude právě náš dustbag, do kterého naskládáte šperky a schováte je do bezpečí vaší tašky, kde na vás počkají až docvičíte. 

~ CESTOVÁNÍ
Snad každý z nás rád poznává nová místa ve světě. A jelikož ne každý nosí každý den stejnou kombinaci šperků a potřebuje je ladit pokaždé k dennímu outfitu,  díky dustbagům si můžete zabalit všechny šperky s sebou a nebojovat tak s místem, které by krabičky mohly zabrat navíc. 
(friendly reminder: pozor na to, kolik šperků si do jednoho balení vkládáte. Mohly by se při větším počtu navzájem poškodit.)

~ OSOBNÍ VĚCI
To, že vám ale dustbag přijde ke šperku ještě neznamená, že má jediné využití. Může být použit také jako například kosmetická taštička, do které si dáte své oblíbené produkty, které používáte během dne a jednoduše je skladujete v kabelce. 

 

Untitled design-9

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz