Výhody chirurgické oceli; v čem je lepší?

Jak jste si již mohli všimnout, naše šperky jsou vyrobené z chirurgické oceli. Proč tomu tak je a jaké jsou výhody tohoto materiálu?

Pro začátek bych ještě ráda zmínila, že nerezová ocel je stejný materiál, jako ta chirurgická. Tudíž se můžete setkat s oběma názvy, ale materiál je to stejný.

 

Vhodné pro všechny

Jedna z nejlepších vlastností chirurgické oceli je, že je hypoalergenní. Spousta lidí je na různé kovy alergických, nebo mají zkátka citlivější pokožku a určité kovy je dráždí. Nerezová ocel je tak skvělou volbou pro alergiky.

 

 2_4

 

Nestojí majlant

Šperky z tohoto materiálu jsou cenově dostupnější a ani tak neztrácí na kvalitě. Tudíž můžete skvěle potěšit někoho blízkého bez sahání hluboko do kapsy.

 

Eco friendly

Nejenže se při výrobě spotřebuje výrazně méně energie, než tomu je u ostatních kovů, ale nerezová ocel je také 100%. recyklovatelná!

 

1_4

 

Údržba

V dnešní době nemá nikdo čas a jelikož je chirurgická ocel odolná vůči škrábancům a poškozením, nebude zapotřebí profesionálních úprav po aktivním nošení šperku. Jednou za čas vám postačí klasické mýdlo s teplou vodou a jemným kartáčkem na očištění.

 

3_2

 

Univerzálnost

Nezáleží na vašem stylu, či preferenci. Šperky z nerezové oceli se dnes již tvarují do jakýchkoli stylů a na jakékoli příležitosti, tudíž si vybere opravdu každý.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz