Nově otevřena prodejna franco bene

Už není tajemstvím, že jsme otevřeli novou prodejnu. Moc si vážíme Vaší podpory a tak jsme vám chtěli být ještě o něco blíž. Jsme neskutečně rádi, že se nám toto překvapení po dlouhých přípravách povedlo. Nacházíme se v srdci Prahy, konkrétně na adrese Elišky Krásnohorské 133/11, Praha 1 a jsme tu pro vás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00. 

Interiér

A takhle to u nás vypadá. Naší prioritou bylo vytvořit místo, kde se budete cítit příjemně a pohodlně. Proto jsme se rozhodli pro jemné tóny a minimalistický design, který podtrhuje eleganci našich šperků. Naší chloubou je unikátní ozdoba zavěšená ze stropu, tvořená padajícími Crystal prstýnky, která dodává prostoru jedinečnou atmosféru. Jak se Vám líbí?  

Snímek obrazovky 2024-06-03 v 17.58.15

Balení

Vaše objednávky z naší prodejny balíme do obrandovaných #francobene taštiček, které jsme navrhli s ohledem na to, aby nejen chránily Vaše šperky, ale také byly stylovým doplňkem. 

Obrázek 04.06.2024 v 11.36

Good to know 

Pokud si nebudete jisti velikostí, máme na prodejně vyhrazenou sekci ''Vyber si svou velikost'', kde si můžete vyzkoušet všechny varianty velikostí. Pokud máte problém s výběrem jestli jste silver nebo gold type of girl, stačí se nás zeptat a my vám s radostí pomůže vybrat správný odstín pro Vás. 

Obrázek 04.06.2024 v 11.47

Na naší prodejně máte možnost si vyzvednout svou online objednávku nebo si přímo nakoupit z širokého sortimentu šperků. I když nemáme všechny šperky vystavené, můžete si na našem tabletu prohlédnout kompletní nabídku z webu a naše holky vám rádi přinesou vybrané kousky ze skladu.  

Obrázek 04.06.2024 v 11.35

Můžete si u nás taky snadno vyměnit nebo vrátit zakoupené produkty přímo na prodejně. Pokud se vyskytne jakýkoliv problém se zakoupeným šperkem, s radostí Vám pomůžeme s reklamací. Pro rychlejší a jednodušší vybavení, vám o tom dejte prosím vědět předem přes formulář na webuzde.

Co může být ještě lepší než samotné nakupování? Samozřejmě že příjemný pokec o špercích a módě. Budeme se těšit na vaši návštěvu. Za tým franco bene, Péťa. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz